SailNet Community - View Single Post - Adler Barbour Troubleshooting (LED Flash)
View Single Post
  #15  
Old 05-28-2008
denby's Avatar
denby denby is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: Dead Sea, some times called Long Island Sound
Posts: 2,527
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Rep Power: 11
denby is a jewel in the rough denby is a jewel in the rough denby is a jewel in the rough denby is a jewel in the rough
Quote:
Originally Posted by FortAwesomeIII View Post
I thought I posted on here Monday, but I guess I didn't submit it right.

Jiffylube, thanks so much for the link. That site appears to be exactly what I need.

Thanks again to everyone else that responded. I have not had a chance to in-depth trouble shoot the unit according to some suggestions on the kollmanmarine site, but after having it off for over a week then restarting it, all I get is the fan coming on. It is looking like I will have to pull the sink and the whole unit regardless. I will keep my progress posted!
Is it repaired yet?
__________________
Dennis
O'Day 302

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Be careful or i will do what the voices tell me to do
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To get the most from Sailnet, follow the link in
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
's signature.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Hey stuffit "Get a life"
Reply With Quote Share with Facebook