SailNet Community - View Single Post - Totally not sailing related question
View Single Post
  #3  
Old 08-26-2008
denby's Avatar
denby denby is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: Dead Sea, some times called Long Island Sound
Posts: 2,531
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Rep Power: 11
denby is a jewel in the rough denby is a jewel in the rough denby is a jewel in the rough denby is a jewel in the rough
Quote:
Originally Posted by poopdeckpappy View Post
I have a 05 Titan truck, tonight when I was leaving the office the batt was dead, I jumped started the truck and drove home 71 miles with traffic so about 1.5 hours running.

After arriving here, I shut it off and tried to restart it, again dead batt, now if I remember correctly, if it continues to run after removing the jumper cables it's a bad batt that's not holding the charge, if it dies after removing jumpers, it's a bad alternator.

The question is....... does the above senarios still hold true,
Yes it does, if it were a bad alternator you would not get home.
__________________
Dennis
O'Day 302

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Be careful or i will do what the voices tell me to do
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To get the most from Sailnet, follow the link in
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
's signature.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Hey stuffit "Get a life"
Reply With Quote Share with Facebook