Trouble viewing punctuation. - SailNet Community
LinkBack Thread Tools
post #1 of 3 Old 03-07-2006 Thread Starter
Junior Member
Join Date: Mar 2006
Posts: 27
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Rep Power: 0
Trouble viewing punctuation.

Is anyone else having trouble seeing apostrophes, ampersands, etc? I only see what looks like unicode keystrokes. It's very annoying trying to read posts and having to decipher the punctuation. Any help is appreciated. Jack
Jack Tar is offline  
Quote Quick Reply Share with Facebook
Sponsored Links
post #2 of 3 Old 03-07-2006
Seņor Member
TrueBlue's Avatar
Join Date: Oct 2004
Location: Narragansett Bay
Posts: 4,858
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Rep Power: 14
Jack Tar,
No punctuation issues at my end. But I'll take a layman's guess at what you may be seeing. I noticed this is your first post, so unless you've been a lurker here for the past year or two, you probably don't know about the website transition.

This site, as it currently looks, has been up and running only a few weeks now and appears to be coming popular again. The old message archives and articles are still accessible to all viewers. However, I think some of the old tags, such as bold text and
aren't deciphered the same with the new format and read like code.

But, thats just a WAG on my part. If not the case, then perhaps the webmaster can explain the reason.

True Blue . . .
sold the Nauticat

Last edited by TrueBlue; 03-08-2006 at 07:33 AM.
TrueBlue is offline  
Quote Quick Reply Share with Facebook
post #3 of 3 Old 03-08-2006
administrator's Avatar
Join Date: Jan 2000
Location: maryland
Posts: 1,887
Thanks: 3
Thanked 18 Times in 10 Posts
Rep Power: 10
Special formatting characters in the old posts converted from the old system display this behavior. Sorry about that. All new posts made after 2/11/06 are fine.
administrator is offline  
Quote Quick Reply Share with Facebook

Quick Reply

By choosing to post the reply above you agree to the rules you agreed to when joining Sailnet.
Click Here to view those rules.

Register Now

In order to be able to post messages on the SailNet Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
Please note: After entering 3 characters a list of Usernames already in use will appear and the list will disappear once a valid Username is entered.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Distributer Trouble jmrudy Gear & Maintenance 0 06-22-2004 02:45 PM
MD-11C RPM,s Trouble flydude3 Gear & Maintenance 0 05-22-2004 05:51 AM
Trouble Shoot Wind Instrument richfef0427 Gear & Maintenance 4 03-13-2004 03:08 AM
TROUBLE IN PARADISE Breakin Wind Boat Review and Purchase Forum 2 02-17-2004 09:58 AM
Jib and Main Halyard Trouble siem Gear & Maintenance 1 07-16-2001 11:08 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome