Posting pics - SailNet Community

   Search Sailnet:

 forums  store  


Quick Menu
Forums           
Articles          
Galleries        
Boat Reviews  
Classifieds     
Search SailNet 
Boat Search (new)

Shop the
SailNet Store
Anchor Locker
Boatbuilding & Repair
Charts
Clothing
Electrical
Electronics
Engine
Hatches and Portlights
Interior And Galley
Maintenance
Marine Electronics
Navigation
Other Items
Plumbing and Pumps
Rigging
Safety
Sailing Hardware
Trailer & Watersports
Clearance Items

Advertise Here






Go Back   SailNet Community > Welcome to Sailnet > Announcements and Suggestions Box
 Not a Member? 


Reply
 
LinkBack Thread Tools
  #1  
Old 07-16-2010
EpicAdventure's Avatar
Senior Member
 
Join Date: May 2006
Location: Minnesota
Posts: 132
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Rep Power: 9
EpicAdventure is on a distinguished road
Posting pics

Why do I get an error when I try to attach a picture?

I would think I have enough posts...

The pictures are less than 94k limit...

The resolution is 400 pixels...

I get to the attach dialog and hit upload. It then says upload failed.

I'm using Firefox in Linux Ubuntu. Might that somehow be the problem? I'll try internet explorer at my next convenience and report back....
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Reply With Quote Share with Facebook
  #2  
Old 07-16-2010
tdw's Avatar
tdw tdw is offline
Super Fuzzy Moderator
 
Join Date: Oct 2006
Location: Sydney Australia
Posts: 14,309
Thanks: 5
Thanked 67 Times in 62 Posts
Rep Power: 10
tdw is a jewel in the rough tdw is a jewel in the rough tdw is a jewel in the rough
Quote:
Originally Posted by EpicAdventure View Post
Why do I get an error when I try to attach a picture?

I would think I have enough posts...

The pictures are less than 94k limit...

The resolution is 400 pixels...

I get to the attach dialog and hit upload. It then says upload failed.

I'm using Firefox in Linux Ubuntu. Might that somehow be the problem? I'll try internet explorer at my next convenience and report back....
Its a SailNet thing to limit spam. New users cannot create hyperlinks or post image files until they have at least ten posts. We realise it can be a bore but unfortunately the spammers forced it on us.

One other point...to be frank the image post facility gives lots of us headaches. In the main we use a facility like PhotoBucket or Flicka and then embed from there. Its simple to do and works perfectly without the need to ensure that pics are of a certain size.

edit....aww crap...sorry, you are not a new user..duh....the second part of my post is still relevent. I don't know why the image post thing is so problematic but it is. Apologies for inconvenience.
__________________
Andrew B

“Give a man a fire and he's warm for a day, but set fire to him and he's warm for the rest of his life.” Terry Pratchett

Last edited by tdw; 07-16-2010 at 09:24 PM.
Reply With Quote Share with Facebook
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

 
Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may post attachments
You may edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Passages and Pics smackdaddy Announcements and Suggestions Box 2 05-19-2010 08:13 AM
Morgan 28 (M28) sloop rigging pics dasuberdog Morgan 5 07-18-2009 02:38 PM
Pics of Cruising Dad and the Fam Cruisingdad General Discussion (sailing related) 78 02-10-2007 10:32 AM


All times are GMT -4. The time now is 03:51 AM.

Add to My Yahoo!         
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
SEO by vBSEO 3.6.1
(c) Marine.com LLC 2000-2012