SailNet Community

SailNet Community (http://www.sailnet.com/forums/)
-   Gear & Maintenance (http://www.sailnet.com/forums/gear-maintenance/)
-   -   my 9.9 mercury outboard has no spark (http://www.sailnet.com/forums/gear-maintenance/34005-my-9-9-mercury-outboard-has-no-spark.html)

danjarch 06-24-2007 06:15 PM

my 9.9 mercury outboard has no spark
 
Hey guys' my 9.9 horse mercury outboard dosn't have any spark. neither cylinder. It's a 2 stroke. a 94 year modle. I hoped Some else might shed some light on the likely cause. I would assume that it's not the coils, because there are seperate coils for each cylinder, and neither plug will spark. I'm not sure what ignition system I have, and I don't want to buy the manual. so if you know what I should check next, I would appreciate the advice.:)

Valiente 06-24-2007 06:16 PM

I didn't want to buy the manual, either, but eventually, I bought the manual. You see where I'm going with this, right?

USCGRET1990 06-24-2007 06:31 PM

Go to this forum for o/b info(these guys are the sailnetters of old & some new small outboard motors)
Ask a Member

danjarch 06-24-2007 08:17 PM

Thanks uscg, I didn't find anything but it was a cool site. Your probably right valiente, but I thought I would try.

USCGRET1990 06-24-2007 08:27 PM

Quote:

Originally Posted by danjarch
Thanks uscg, I didn't find anything but it was a cool site. Your probably right valiente, but I thought I would try.

Ya gots to post the question to them...


All times are GMT -4. The time now is 07:27 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
SEO by vBSEO 3.6.1
(c) Marine.com LLC 2000-2012