Error Message While Posting a Pic - SailNet Community
 1Likes
Reply
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 12 Old 11-20-2013 Thread Starter
Senior Member
 
azguy's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: Scottsdale
Posts: 571
Thanks: 0
Thanked 17 Times in 17 Posts
Rep Power: 4
 
Error Message While Posting a Pic

I keep getting the following error message while trying to post a picture, it happens when trying to upload a picture

BTW, that webmaster address popped right back as an error too --

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@sailnet.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

1988 C22 Owner
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
azguy is offline  
Quote Quick Reply Share with Facebook
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 12 Old 11-20-2013
Learning the HARD way...
 
eherlihy's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Boston / Ft Myers Area
Posts: 4,040
Thanks: 158
Thanked 106 Times in 103 Posts
Rep Power: 9
 
Re: Error Message While Posting a Pic

Never use the SailNet post pic... It just doesn't work. Post pics to photobucket, shutterfly, or some other picture hosting service, and then use the link to picture (the icon with the sun and mountains) to make the pic appear.

Voilla:


I think she's wearing sox... and not on her feet.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

USCG Licensed OUPV Captain, ASA 101/103/104/105/106/118 Instructor - Also certified in Marine Electrical Systems
eherlihy is offline  
Quote Quick Reply Share with Facebook
post #3 of 12 Old 11-20-2013 Thread Starter
Senior Member
 
azguy's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: Scottsdale
Posts: 571
Thanks: 0
Thanked 17 Times in 17 Posts
Rep Power: 4
 
Re: Error Message While Posting a Pic

Ok, but every picture I had ever posted on Sailnet over the last 2 years was done via Sailnet, this was the first time I ever had a problem uploading a picture........

1988 C22 Owner
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
azguy is offline  
Quote Quick Reply Share with Facebook
post #4 of 12 Old 11-20-2013
Just another Moderator
 
Faster's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: New Westminster, BC
Posts: 16,534
Thanks: 104
Thanked 312 Times in 300 Posts
Rep Power: 10
     
Re: Error Message While Posting a Pic

Quote:
Originally Posted by azguy View Post
Ok, but every picture I had ever posted on Sailnet over the last 2 years was done via Sailnet, this was the first time I ever had a problem uploading a picture........
Some site work was done last week... apparently it didn't improve the already faulty pic upload routine.. Follow Ed's advice and open a Photobucket acct. We'll all be glad you did.. No thumbnails or links to click anymore.

btw.. be SURE to paste the IMG CODE link option into your post.. that way the pics are properly sized and show up embedded in your post.

Ron

1984 Fast/Nicholson 345 "FastForward"

".. there is much you could do at sea with common sense.. and very little you could do without it.."
Capt G E Ericson (from "The Cruel Sea" by Nicholas Monsarrat)
Faster is offline  
Quote Quick Reply Share with Facebook
post #5 of 12 Old 11-20-2013 Thread Starter
Senior Member
 
azguy's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: Scottsdale
Posts: 571
Thanks: 0
Thanked 17 Times in 17 Posts
Rep Power: 4
 
Re: Error Message While Posting a Pic

OK, got it, thanks....


[IMG][/IMG]

1988 C22 Owner
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
azguy is offline  
Quote Quick Reply Share with Facebook
post #6 of 12 Old 11-20-2013
Just another Moderator
 
Faster's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: New Westminster, BC
Posts: 16,534
Thanks: 104
Thanked 312 Times in 300 Posts
Rep Power: 10
     
Re: Error Message While Posting a Pic

Nice!!

Ron

1984 Fast/Nicholson 345 "FastForward"

".. there is much you could do at sea with common sense.. and very little you could do without it.."
Capt G E Ericson (from "The Cruel Sea" by Nicholas Monsarrat)
Faster is offline  
Quote Quick Reply Share with Facebook
post #7 of 12 Old 11-22-2013
Learning the HARD way...
 
eherlihy's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Boston / Ft Myers Area
Posts: 4,040
Thanks: 158
Thanked 106 Times in 103 Posts
Rep Power: 9
 
Re: Error Message While Posting a Pic

VERY nice!


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

USCG Licensed OUPV Captain, ASA 101/103/104/105/106/118 Instructor - Also certified in Marine Electrical Systems
eherlihy is offline  
Quote Quick Reply Share with Facebook
post #8 of 12 Old 11-22-2013
old guy :)
 
rikhall's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Fredericton, NB, Canada
Posts: 1,060
Thanks: 13
Thanked 14 Times in 12 Posts
Rep Power: 8
 
Re: Error Message While Posting a Pic



Cappy says he'll help if the picture is of him.
eherlihy likes this.

Irwin Citation 34
Mystery
rikhall is offline  
Quote Quick Reply Share with Facebook
post #9 of 12 Old 11-23-2013
Senior Member
 
Markwesti's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: so cal
Posts: 684
Thanks: 94
Thanked 31 Times in 31 Posts
Rep Power: 3
 
Re: Error Message While Posting a Pic

I can't get this to work. I'm using windows vista . I'm also using photobucket . First I go to PB select pic then click on links to share . then I go back to SN when I left click on the mnt. sun icon . I'm not working .
Markwesti is offline  
Quote Quick Reply Share with Facebook
post #10 of 12 Old 11-23-2013
Just another Moderator
 
Faster's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: New Westminster, BC
Posts: 16,534
Thanks: 104
Thanked 312 Times in 300 Posts
Rep Power: 10
     
Re: Error Message While Posting a Pic

Quote:
Originally Posted by Markwesti View Post
I can't get this to work. I'm using windows vista . I'm also using photobucket . First I go to PB select pic then click on links to share . then I go back to SN when I left click on the mnt. sun icon . I'm not working .
Don't use the icon... simply 'paste' the IMG CODE link you copied at PB into the body of your post.

It will paste in something like [url][img]photobucket.image.xxyyzz[img][url] but when you submit the post the picture will be there. Easy peazy as my granddaughter would say...

Ron

1984 Fast/Nicholson 345 "FastForward"

".. there is much you could do at sea with common sense.. and very little you could do without it.."
Capt G E Ericson (from "The Cruel Sea" by Nicholas Monsarrat)
Faster is offline  
Quote Quick Reply Share with Facebook
The Following User Says Thank You to Faster For This Useful Post:
Markwesti (11-23-2013)
Reply

Quick Reply
Message:
Options

By choosing to post the reply above you agree to the rules you agreed to when joining Sailnet.
Click Here to view those rules.

Register Now



In order to be able to post messages on the SailNet Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
Please note: After entering 3 characters a list of Usernames already in use will appear and the list will disappear once a valid Username is entered.


User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Server php error message cupper3 Announcements and Suggestions Box 4 12-01-2010 07:43 PM
help URGENT RAYMARINE autopilot ST6000+ STLK FAIL ERROR MESSAGE joanna57 Gear & Maintenance 13 02-07-2010 07:54 PM
Why am I getting error when trying to .. Petar Gear & Maintenance 1 09-10-2008 08:37 PM
Error Rainy9 Cruising & Liveaboard Forum 5 05-06-2008 02:21 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome