Bad Link - SailNet Community
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 3 Old 08-13-2007 Thread Starter
humble pie rat
 
CapnHand's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Location, Location
Posts: 867
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Rep Power: 9
 
Bad Link

The 'Articles' link on the Quick Menu isn't working. Must be another "upgrade". Articles can still be accessed by going to the 'Forums' page and scrolling down.
CapnHand is offline  
Quote Quick Reply Share with Facebook
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 08-13-2007
Best Looking MALE Mod
 
Cruisingdad's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Washington State
Posts: 9,917
Thanks: 3
Thanked 124 Times in 57 Posts
Rep Power: 10
     
I have alerted them, thanks. I told them you broke it. (smile).

- CD

Sailnet Moderator



1987 Tayana Vancouver 42, Credendo Vides, (Mom and Pops boat, F/T Mobile Live Aboards in Puget Sound)

My Website:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


Follow My Blog at:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


Follow me on Facebook:

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Cruisingdad is offline  
Quote Quick Reply Share with Facebook
post #3 of 3 Old 08-13-2007
Senior Member
 
Freesail99's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: New Jersey
Posts: 4,507
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Rep Power: 10
 
Send a message via Yahoo to Freesail99
The link on the top of the page still works. The one on the left has been that way for weeks.

S/V Scheherazade
-----------------------
I had a dream, I was sailing, I was happy, I was even smiling. Then I looked down and saw that I was on a multi-hull and woke up suddenly in a cold sweat.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Freesail99 is offline  
Quote Quick Reply Share with Facebook
Reply

Quick Reply
Message:
Options

By choosing to post the reply above you agree to the rules you agreed to when joining Sailnet.
Click Here to view those rules.

Register Now



In order to be able to post messages on the SailNet Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
Please note: After entering 3 characters a list of Usernames already in use will appear and the list will disappear once a valid Username is entered.


User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Great day, Bad Day Mick Young General Discussion (sailing related) 8 12-05-2006 01:24 AM
Bad alternator??? cgha33 Gear & Maintenance 11 10-12-2006 04:56 AM
link to email lists not working dotcom Announcements and Suggestions Box 2 06-10-2006 06:49 AM
Recovering from Bad Starts Dean Brenner Racing Articles 0 05-29-2002 08:00 PM
Good Lanes and Bad Lanes Brad Read Racing Articles 0 04-25-2001 08:00 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome