Can someone tell me what causes this? - SailNet Community
Reply
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 12 Old 07-12-2009 Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 16
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Rep Power: 0
 
Can someone tell me what causes this?

I tried attaching a picture but was unable too. I made the file size smaller but still didn't help. I have a Capri 18 and on the bottom of the fixed keel it has a line on it that starts about 12 inches from the front of the keel, the line goes up 12" from the bottom and runs the whole length of the keel except for the first 12" and on the back 12" the line goes all the way to the top. below the line is discolored and it runs the same pattern on both sides. It is almost like there is water in there. Is the keel hollow or is it solid? If you give me your e-mail address, I will e-mail a picture, I just can't seem to post a picture here.
howie73 is offline  
Quote Quick Reply Share with Facebook
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 12 Old 07-12-2009
Senior Member
 
Capnblu's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Squamish
Posts: 659
Thanks: 0
Thanked 4 Times in 4 Posts
Rep Power: 10
 
Howdy, Howie, go to the song thread, enter 9 songs, one after another, then come back here and post yer picture! Silly little thing to keep out spammers out or something, but once you have 10 posts, you'll be good to go.

Why, why, why?
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

I Don't Know! I Don't Know!
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Capnblu is offline  
Quote Quick Reply Share with Facebook
post #3 of 12 Old 07-12-2009 Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 16
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Rep Power: 0
 
ok

dumb ? were do I find the song thread?
howie73 is offline  
Quote Quick Reply Share with Facebook
post #4 of 12 Old 07-12-2009
Senior Member
 
poopdeckpappy's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: San Diego
Posts: 6,050
Thanks: 34
Thanked 41 Times in 35 Posts
Rep Power: 10
   
off topic forum, but only look at the song thread, the rest will rot your brain

1955 Blanchard 51 Custom ( I got a woody )

On the 8th day God created sailors and evil stood at attention
poopdeckpappy is offline  
Quote Quick Reply Share with Facebook
post #5 of 12 Old 07-12-2009 Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 16
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Rep Power: 0
 
I made my image a jpeg file 457 x 305 and it still says unable to upload? 26.4 KB
howie73 is offline  
Quote Quick Reply Share with Facebook
post #6 of 12 Old 07-12-2009
Senior Member
 
Join Date: Jul 2008
Location: chesapeake bay
Posts: 1,942
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Rep Power: 7
 
you cant upload here you need to put it on photbucket or flicker then link it

the photo link is the yellow box with what looks like a mountain on it. save the photo where ever then copy the link to the pic using right click.. copy then click the photo link and right click paste
scottyt is offline  
Quote Quick Reply Share with Facebook
post #7 of 12 Old 07-13-2009 Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 16
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Rep Power: 0
 
try this

howie73 is offline  
Quote Quick Reply Share with Facebook
post #8 of 12 Old 07-13-2009 Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 16
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Rep Power: 0
 
Thanks for the help getting my pic on, It's like that on both sides of the keel
howie73 is offline  
Quote Quick Reply Share with Facebook
post #9 of 12 Old 07-13-2009
Seinor Member
 
capn_dave's Avatar
 
Join Date: Feb 2000
Location: Green Cove Springs, FL
Posts: 276
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Rep Power: 16
 
Smile Fish Don't Care

It could be paint from a previous repair. Usually caused by putting the keel in mud or sand. I don't see any cracks or rust comming out anywhere. I really would not worry about it unless yer boat don't float.

Just remember FISH DON'T CARE

Fair Winds
Dave

Last edited by capn_dave; 07-13-2009 at 10:20 AM. Reason: Spelling
capn_dave is offline  
Quote Quick Reply Share with Facebook
post #10 of 12 Old 07-13-2009 Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 16
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Rep Power: 0
 
Not from a repair as boat was bought new, it looks like that on both sides
howie73 is offline  
Quote Quick Reply Share with Facebook
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the SailNet Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
Please note: After entering 3 characters a list of Usernames already in use will appear and the list will disappear once a valid Username is entered.


User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome