SailNet Community - Reply to Topic
Thread: SR Mariner NAV-5A connector Reply to Thread
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:

Register Now

In order to be able to post messages on the SailNet Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
Please note: After entering 3 characters a list of Usernames already in use will appear and the list will disappear once a valid Username is entered.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

  Additional Options
Miscellaneous Options

Click here to view the posting rules you are bound to when clicking the
'Submit Reply' button below

  Topic Review (Newest First)
05-08-2013 06:50 PM
Re: SR Mariner NAV-5A connector

I'd try some DeOxit or other electronic contact cleaner first, if you haven't already done so. Spray it liberally on both connectors, let it dry, and work the connectors together a few times. You may be surprised!

05-08-2013 12:04 PM
SR Mariner NAV-5A connector

I have an old SR Mariner NAV -5A/10 that has a corroded main wire harness connector. The connector is a 16-pin, female connector which all the sensors connect to the back of the main station computing unit. This is giving me incorrect readings, so I would like to replace it. The manufacturer said they do not have any, so does anyone know where I can get one. The connector is about 3" long and has set-screws to fasten the wires. I don't care if I have to solder the wires to it; I just need one that will slip down on the male pins which are on the PC board.

Top Cat

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome