SailNet Community banner
  • SailNet is a forum community dedicated to Sailing enthusiasts. Come join the discussion about sailing, modifications, classifieds, troubleshooting, repairs, reviews, maintenance, and more!

25FOOT CATALINA

1K views 1 reply 1 participant last post by  SailNet Archive 
#1 ·
I AM JUST STARTING OUT IN SAILING. I HAVE PICKED OUT A 25 CATALINA WITH WING KEEL AND 10HP INBOARD ENGINE. WHAT I WOULD LIKE TO KNOW IS THAT HOW FAR IN THE GULF WILL THE BOAT SAFETLY GO. I WILL LEARN IN THE BAYS OF GALVESTON BUT I KNOW THAT THE OPEN GULF WILL CALL ME AND I WILL GO.
THANKS FOR ANY ENQUIRIES
JOHN
 
#2 ·
I AM GETTING COLD FEET ABOUT BUYING THIS 25 CATALINA. I HAVE NOT HEARD ENOUGH INFORMATION FROM ANYONE THAT HAS OWNED ONE.WHAT I WANT TO DO WITH THE BOAT IS LEARN TO SAIL AND CRUISE IT IN THE ICW ONLONG THE TEXAS AND LOUISANA COAST LINE. IN 4 YEARS WHEN I RETIRE I WOULD LIKE TO LIVE ABOARD AND LARGER BOAT MAYBE IN THE 34 TO 36 RANGE.WOULD IT BE BETTER TO BUY A LARGER BOAT NOW SAY IN THE 27 TO 30 RANGE OR STICK WITH THIS SMALLER BOAT.
ANY INPUT FROM ANYONE WOULD BE GREATLY APPREIATED.
JOHN
 
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top