SailNet Community - Reply to Topic
Thread: Atomic 4 No reverse Reply to Thread
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:

Register Now

In order to be able to post messages on the SailNet Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
Please note: After entering 3 characters a list of Usernames already in use will appear and the list will disappear once a valid Username is entered.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

  Additional Options
Miscellaneous Options

Click here to view the posting rules you are bound to when clicking the
'Submit Reply' button below

  Topic Review (Newest First)
11-22-2006 07:10 PM
cardiacpaul, call them.
11-20-2006 08:16 PM
Atomic 4 No reverse

After trying to stop coming into slip and finding no reverse I started checking. Cables and handles, no problems everything as should be, external shift arm moves correctly. Next step I opened cover of transmission and found a problem. The #288 brace under reversing cam has jumped off the brake band shaft. When I put it back together still no reverse, forward and nuteral works, but no reverse. Any ideas what the problem is and can it be repaired without engine removal. Help Help

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome