SailNet Community - Reply to Topic

   Search Sailnet:

 forums  store  


Quick Menu
Forums           
Articles          
Galleries        
Boat Reviews  
Classifieds     
Search SailNet 
Boat Search (new)

Shop the
SailNet Store
Anchor Locker
Boatbuilding & Repair
Charts
Clothing
Electrical
Electronics
Engine
Hatches and Portlights
Interior And Galley
Maintenance
Marine Electronics
Navigation
Other Items
Plumbing and Pumps
Rigging
Safety
Sailing Hardware
Trailer & Watersports
Clearance Items

Advertise Here






Go Back   SailNet Community > Boat Builders Row > Newport > Help with posting photos
 Not a Member? 


Thread: Help with posting photos Reply to Thread
Title:
  

By choosing to post the reply below you agree to the rules you agreed to when joining Sailnet.
Click Here to view those rules.

Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the SailNet Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
Please note: After entering 3 characters a list of Usernames already in use will appear and the list will disappear once a valid Username is entered.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Click here to view the posting rules you are bound to when clicking the
'Submit Reply' button below


Additional Options
Miscellaneous Options

Click here to view the posting rules you are bound to when clicking the
'Submit Reply' button below


Topic Review (Newest First)
05-07-2007 12:31 PM
administrator
Quote:
Originally Posted by bwindrope
I've been trying for two nights to use the seemingly simple attachment function for this site to attach a jpeg photo of the appropriate small file size and it will not upload the photo. I've tried everything I can think of, and the sailnet site will simply not upload anything. Is the system not working? Is there some secret trick? It's pretty darn simple, or should be, and I can't get it to work.

My file is a jpeg of 67KB, well within the file size restrictions, and I find it fine with the browser, and then click upload, and sailnet says: Failed to upload. Every time.

I'm stumped.

Thanks for any help,

Brian W.
Aeolus
Gulf 32
Friday Harbor, WA
please feel free to send the file to support@sailnet.com and we will try it for you.
05-07-2007 12:23 PM
hellosailor I've also seen that upload function "just not work" at times. I suspect it has something to do with the different variations in the JPG format, and that some are accepted and others rejected. It isn't your imagination, Brian.
05-07-2007 10:29 AM
Giulietta Bwindrope, go to this thread and follow steps.

By the way, it is a tradition here at sailnet to post your photo as the first photo you post..

Please don't forget to post your photo...just so we know you...
05-07-2007 07:19 AM
tomaz_423 I had same problems.
Maybe it is restricted to those with Photoshop skills.. ( http://www.sailnet.com/forums/off-to...tml#post122982 )
05-07-2007 01:58 AM
bwindrope
Help with posting photos

I've been trying for two nights to use the seemingly simple attachment function for this site to attach a jpeg photo of the appropriate small file size and it will not upload the photo. I've tried everything I can think of, and the sailnet site will simply not upload anything. Is the system not working? Is there some secret trick? It's pretty darn simple, or should be, and I can't get it to work.

My file is a jpeg of 67KB, well within the file size restrictions, and I find it fine with the browser, and then click upload, and sailnet says: Failed to upload. Every time.

I'm stumped.

Thanks for any help,

Brian W.
Aeolus
Gulf 32
Friday Harbor, WA

 
Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may post attachments
You may edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On


All times are GMT -4. The time now is 04:25 PM.

Add to My Yahoo!         
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
SEO by vBSEO 3.6.1
(c) Marine.com LLC 2000-2012

The SailNet.com store is owned and operated by a company independent of the SailNet.com forum. You are now leaving the SailNet forum. Click OK to continue or Cancel to return to the SailNet forum.