SailNet Community - Reply to Topic

   Search Sailnet:

 forums  store  


Quick Menu
Forums           
Articles          
Galleries        
Boat Reviews  
Classifieds     
Search SailNet 
Boat Search (new)

Shop the
SailNet Store
Anchor Locker
Boatbuilding & Repair
Charts
Clothing
Electrical
Electronics
Engine
Hatches and Portlights
Interior And Galley
Maintenance
Marine Electronics
Navigation
Other Items
Plumbing and Pumps
Rigging
Safety
Sailing Hardware
Trailer & Watersports
Clearance Items

Advertise Here






Go Back   SailNet Community > Welcome to Sailnet > Announcements and Suggestions Box > Video Embed
 Not a Member? 


Thread: Video Embed Reply to Thread
Title:
  

By choosing to post the reply below you agree to the rules you agreed to when joining Sailnet.
Click Here to view those rules.

Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the SailNet Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
Please note: After entering 3 characters a list of Usernames already in use will appear and the list will disappear once a valid Username is entered.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Click here to view the posting rules you are bound to when clicking the
'Submit Reply' button below


Additional Options
Miscellaneous Options

Click here to view the posting rules you are bound to when clicking the
'Submit Reply' button below


Topic Review (Newest First)
04-11-2008 02:10 AM
gyrfalcon It would be nice the the advanced editor just had the html to do it...
02-27-2008 11:39 PM
US27inKS Weird. Thanks BF. I gotta go home now.
02-27-2008 11:33 PM
bestfriend check it out???????

http://www.sailnet.com/forums/off-to...tml#post273243

Shut down, reboot, clear history etc. Start over.
02-27-2008 11:33 PM
US27inKS
Quote:
Originally Posted by bestfriend View Post
I don't think its the # of posts, because I have had trouble too. The linkback won't fix anything. This problem is something different. Did you try to delete the video and then upload it to youtube again?
It wasn't my video in the first place. I saw it embedded into another web site, went to youtube and copied the embed text.
02-27-2008 11:30 PM
bestfriend
02-27-2008 11:28 PM
bestfriend
Quote:
Originally Posted by US27inKS View Post
I must be missing something. I don't see any linkback.

BF I just tried the insert link icon. It didn't change a thing.

Is it possible that I need 1000 posts before the system will let me embed a vid?
I don't think its the # of posts, because I have had trouble too. The linkback won't fix anything. This problem is something different. Did you try to delete the video and then upload it to youtube again?
02-27-2008 11:28 PM
US27inKS
Quote:
Originally Posted by denby View Post
the link worked here
Link yes, embedded video no.
02-27-2008 11:26 PM
denby
Quote:
Originally Posted by US27inKS View Post
Here's the link to the video. I was going to post it in the OT forum.

YouTube - A Short Course in Brain Surgery
the link worked here
02-27-2008 11:23 PM
US27inKS Here's the link to the video. I was going to post it in the OT forum.

YouTube - A Short Course in Brain Surgery
02-27-2008 11:21 PM
US27inKS
Quote:
Originally Posted by denby View Post
I think the admins add something, look at the top of the page next to thread tools, there is a new thing called linkback.

I must be missing something. I don't see any linkback.

BF I just tried the insert link icon. It didn't change a thing.

Is it possible that I need 1000 posts before the system will let me embed a vid?
This thread has more than 10 replies. Click here to review the whole thread.

 
Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may post attachments
You may edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On


All times are GMT -4. The time now is 04:57 AM.

Add to My Yahoo!         
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
SEO by vBSEO 3.6.1
(c) Marine.com LLC 2000-2012

The SailNet.com store is owned and operated by a company independent of the SailNet.com forum. You are now leaving the SailNet forum. Click OK to continue or Cancel to return to the SailNet forum.