SailNet Community - Reply to Topic
Thread: 1 gm 10 water pump Reply to Thread
Title:
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now



In order to be able to post messages on the SailNet Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
Please note: After entering 3 characters a list of Usernames already in use will appear and the list will disappear once a valid Username is entered.


User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



  Additional Options
Miscellaneous Options

Click here to view the posting rules you are bound to when clicking the
'Submit Reply' button below


  Topic Review (Newest First)
11-22-2009 05:09 PM
odayrockaway
1 gm 10 water pump

I have removed the water pump from my ten year old 1 gm 10. The ujit was leaking and the leak would increase as the RPMs were ramped up. There is a slot in the unit which I assume is for the sea water to escape. The lower bolt rusted out but came out with Blaster and a small vise grip. Has anyone had this problem? How is it repaired. I have a new impeller and the kit came with gaskets bit I can't figure where they seat. Thanks for any input.

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome