SailNet Community - Reply to Topic
Thread: Google Chrome and Avatars Reply to Thread
Title:
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now



In order to be able to post messages on the SailNet Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
Please note: After entering 3 characters a list of Usernames already in use will appear and the list will disappear once a valid Username is entered.


User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
11-26-2010 04:00 PM
jackdale The avatar images that appear to broken in Chrome are visible if you cut and paste the image url into a new Chrome tab. Is that something to work with?
11-26-2010 01:14 PM
josrulz
Quote:
Originally Posted by Vasco View Post
Mine's prettier?
Ha ha!

Entirely possible!
11-26-2010 01:07 PM
Vasco
Quote:
Originally Posted by josrulz View Post
Vasco, I can see your avatar in Chrome, but I can't see my own. My avatar shows up fine in Firefox and IE. So case and point--why does your avatar show up, but mine doesn't? Not expecting you to know the answer, just saying that's my question.
Mine's prettier?
11-26-2010 12:25 PM
josrulz
Quote:
Originally Posted by Faster View Post
It definitely is Chrome.. not sure why.. same thing happens to me.. tried Mozilla and everything shows up as it should. Chrome also shows differently when you click on a username - goes straight to profile rather than give a list of options inc sending a PM.

I've been through all my setting re pics and it all looks OK.. no idea what the true issue is, but it only happens on Chrome. Nevertheless Chrome is, for me, the quickest, cleanest to use, esp when posting or composing PMs.

*&^$# computers!
Faster, I've also found that Chrome seems to be a lot faster than the others, so I'll put up with the avatar thing.

Still want to know why it works sometimes and not others though.
11-26-2010 12:13 PM
josrulz
Quote:
Originally Posted by Vasco View Post
I use chrome and have noticed many avatars don't show. Didn't know it had to do with Chrome. My avatar shows up. ????

Vasco, I can see your avatar in Chrome, but I can't see my own. My avatar shows up fine in Firefox and IE. So case and point--why does your avatar show up, but mine doesn't? Not expecting you to know the answer, just saying that's my question.
11-26-2010 10:54 AM
Faster It definitely is Chrome.. not sure why.. same thing happens to me.. tried Mozilla and everything shows up as it should. Chrome also shows differently when you click on a username - goes straight to profile rather than give a list of options inc sending a PM.

I've been through all my setting re pics and it all looks OK.. no idea what the true issue is, but it only happens on Chrome. Nevertheless Chrome is, for me, the quickest, cleanest to use, esp when posting or composing PMs.

*&^$# computers!
11-26-2010 09:58 AM
Vasco I use chrome and have noticed many avatars don't show. Didn't know it had to do with Chrome. My avatar shows up. ????
11-26-2010 09:53 AM
josrulz
Google Chrome and Avatars

I saw this question asked before (sort of), but there wasn't really an answer. I use Chrome, and it worked beautifully on Sailnet, except for one thing. Some avatars (including mine) do not show up. They're broken links.

I'd give up on it if it were all avatars, but it's not. It's just some. Does anyone know the "key" here? Why are some avatars showing up in Chrome while others are not?

If there's some format I should be using or something that will make it work, I'll do it.
Thanks!
-J

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome