SailNet Community - Reply to Topic
Thread: Slow response and time-outs Reply to Thread
Title:
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now



In order to be able to post messages on the SailNet Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
Please note: After entering 3 characters a list of Usernames already in use will appear and the list will disappear once a valid Username is entered.


User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
08-24-2011 04:35 PM
QuickMick
Quote:
Originally Posted by administrator View Post
sorry for the website problems yesterday and today. Our primary server started acting up and instead of taking the drastic measure of switching to the backup server we installed a new server to replace the ill-behaved server.

now it's off to detention for the bad server.
I would just attribute it to "Installing Wiz-Bang updates, upgrades, and general better bad-a$$ stuff that you plebs couldnt begin to understand!!"

Whenever I experience this I just hope that the gremlins that steal my tools, move my gear in the middle of the night and just wreak general havoc have temporarily left my boat for a time to haunt the sailnet servers....
08-24-2011 09:51 AM
jsnaulty
slooooooooow

still not fixed- if I go to another website when timeout begins to happen (waiting 2-3 minutes for page to load), and then come back to the same page in sail net it loads immediately ?DNS problem?

steve naulty
ericson 35-3 'anodyne'
galesville md
08-23-2011 02:30 PM
junkrig
Quote:
Originally Posted by RonRelyea:765153
if it's any help ... On my firefox status line (at the bottom of the window) I get the status of : "waiting for msite.martiniadnetwork.com" ... maybe the problem is with them????
Whatever it is, it's been happening on the Android app too.
08-23-2011 09:56 AM
DRFerron
Quote:
Originally Posted by smackdaddy View Post
It's actually running fine for me again.
This morning I get long periods (like minutes - that's long compared to this weekend and yesterday) of it running fine but more often than not it is slooooooow. No actual time out yet today.
08-23-2011 09:53 AM
smackdaddy It's actually running fine for me again.
08-23-2011 09:51 AM
SVAuspicious
Quote:
Originally Posted by administrator View Post
sorry for the website problems yesterday and today. Our primary server started acting up and instead of taking the drastic measure of switching to the backup server we installed a new server to replace the ill-behaved server.

now it's off to detention for the bad server.
Not fixed. Try again.
08-23-2011 09:41 AM
smackdaddy
Quote:
Originally Posted by RonRelyea View Post
if it's any help ... On my firefox status line (at the bottom of the window) I get the status of : "waiting for msite.martiniadnetwork.com" ... maybe the problem is with them????
At this point, I think it might be 6or7martinisadnetwork.com
08-23-2011 09:00 AM
RonRelyea
response times

if it's any help ... On my firefox status line (at the bottom of the window) I get the status of : "waiting for msite.martiniadnetwork.com" ... maybe the problem is with them????
08-23-2011 08:47 AM
SVAuspicious Definitely not fixed. Still slow, still more timeouts than not. Old user profiles back again.
08-23-2011 06:29 AM
Minnewaska I don't get it. I frequent one other forum (not sailing) that uses this same software and has none of the issues we experience. Speed may have to do with the server, but quirks in the New Post feature and others have to be the software or the setup.

The major difference is the other forum is paid, so no advertising. I don't object to ads, since they are paying the bills, but highly suspect them and the program that customizes based on thread content as the culprit.
This thread has more than 10 replies. Click here to review the whole thread.

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome