SailNet Community - Reply to Topic

   Search Sailnet:

 forums  store  


Quick Menu
Forums           
Articles          
Galleries        
Boat Reviews  
Classifieds     
Search SailNet 
Boat Search (new)

Shop the
SailNet Store
Anchor Locker
Boatbuilding & Repair
Charts
Clothing
Electrical
Electronics
Engine
Hatches and Portlights
Interior And Galley
Maintenance
Marine Electronics
Navigation
Other Items
Plumbing and Pumps
Rigging
Safety
Sailing Hardware
Trailer & Watersports
Clearance Items

Advertise Here






Go Back   SailNet Community > Welcome to Sailnet > Announcements and Suggestions Box > How come I can't see videos...?
 Not a Member? 


Thread: How come I can't see videos...? Reply to Thread
Title:
  

By choosing to post the reply below you agree to the rules you agreed to when joining Sailnet.
Click Here to view those rules.

Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the SailNet Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
Please note: After entering 3 characters a list of Usernames already in use will appear and the list will disappear once a valid Username is entered.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Click here to view the posting rules you are bound to when clicking the
'Submit Reply' button below


Additional Options
Miscellaneous Options

Click here to view the posting rules you are bound to when clicking the
'Submit Reply' button below


Topic Review (Newest First)
11-15-2011 05:56 PM
Squidd I did check other posts and now I see smackdaddys video postings...

Weird that they are Youtube vids and some I saw and these I didn't...?
11-15-2011 05:47 PM
Squidd Thanks but No thanks...

I clicked the firefox download, and then came back to this page and even on firefox no show...I did find out I needed to update my Adobe Flash player (which I did) and now I see the videos on IE.

Now I just have to remove FF before it causes a meltdown..
11-15-2011 05:15 PM
LandLocked66c Install Firefox and be done with it! You'll thank us later!
11-15-2011 05:11 PM
Squidd Whatever it is you posted there...I can not see it or get it to respond..??
11-15-2011 03:52 PM
LandLocked66c
11-15-2011 02:46 PM
LandLocked66c
Quote:
Originally Posted by Squidd View Post
I run IE8 and I'm not changing to firefox or mozilla or any such off brand browser..

Any thoughts..?
Off brand? You are using the OFF brand browser my friend! LOL

Have fun with that!
11-15-2011 02:40 PM
Squidd I just noticed I "can" see a video on this thread... http://www.sailnet.com/forums/chesap...tml#post797098
But still not the SmackDaddy vids....

Can a moderator check the code and see if there is a difference in hosting sites...? that might be a clue as to why I see some and not others..

edit: I just noticed the above video is a YouTube link... Smackdaddy, what are you using..?
11-13-2011 09:54 PM
Squidd Checked the I Options...."Show Pictures" was enabled...I do see pictures, just no video or link to video on this site...

Security was at default level... no change..
11-13-2011 09:41 PM
Thestar Hi,

Try the following for IE8 that your using

The "Show Pictures" setting may have been turned off in Internet Explorer.

1. Solution: In Internet Explorer's Tools menu, click Internet Options, then click the Advanced tab. Make sure the Show Pictures check box is selected under Multimedia, and click OK.

OR

Your Internet Explorer security settings maybe set too high, preventing you from accessing the web site which hosts the image.

2. Solution: Reset to the default security settings. In Internet Explorer, click on Tools -> Internet Options -> Security -> Default Level.

Good Luck
11-13-2011 08:35 PM
Faster Not sure about the phone apps, but I suspect any blocked videos/pics on a 'puter will be the result of your own security settings..

EDIT:... oops, sorry Squidd... just noticed your final line.... dunno then....
This thread has more than 10 replies. Click here to review the whole thread.

 
Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may post attachments
You may edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On


All times are GMT -4. The time now is 03:07 PM.

Add to My Yahoo!         
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
SEO by vBSEO 3.6.1
(c) Marine.com LLC 2000-2012

The SailNet.com store is owned and operated by a company independent of the SailNet.com forum. You are now leaving the SailNet forum. Click OK to continue or Cancel to return to the SailNet forum.