SailNet Community - Reply to Topic

   Search Sailnet:

 forums  store  


Quick Menu
Forums           
Articles          
Galleries        
Boat Reviews  
Classifieds     
Search SailNet 
Boat Search (new)

Shop the
SailNet Store
Anchor Locker
Boatbuilding & Repair
Charts
Clothing
Electrical
Electronics
Engine
Hatches and Portlights
Interior And Galley
Maintenance
Marine Electronics
Navigation
Other Items
Plumbing and Pumps
Rigging
Safety
Sailing Hardware
Trailer & Watersports
Clearance Items

Advertise Here






Go Back   SailNet Community > General Interest > General Discussion (sailing related) > Sailnet not loading?
 Not a Member? 


Thread: Sailnet not loading? Reply to Thread
Title:
  

By choosing to post the reply below you agree to the rules you agreed to when joining Sailnet.
Click Here to view those rules.

Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the SailNet Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
Please note: After entering 3 characters a list of Usernames already in use will appear and the list will disappear once a valid Username is entered.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Click here to view the posting rules you are bound to when clicking the
'Submit Reply' button below


Additional Options
Miscellaneous Options

Click here to view the posting rules you are bound to when clicking the
'Submit Reply' button below


Topic Review (Newest First)
10-20-2006 04:14 AM
sailaway21 CB, The problem with that is: you go to bed thinking you've done your part to right all that's wrong with the world and wake up to find nothings changed! Ho Ho

Thanks for the advise Nero. I'm micro-handicapped. (no, not down there!)
10-18-2006 11:03 AM
CBinRI It does happen a lot. And I have spent some time creating responses that I couldn't post (although I'm sure the site will survive even without these pearls of wisdom).
10-18-2006 10:51 AM
captnnero
All is not lost...

Quote:
Originally Posted by PBzeer
It's best to write your reply in something like Notepad, then copy it over to post. That way, if it's lost, you can still repaste it, instead of rewriting it. Here's the previous thread on the subject http://www.sailnet.com/forums/genera...rash-much.html
If your post fails you can use the back button to return to the message composition page. Then use and to grab the text that you just wrote. From that point you can stuff it into a Notepad window with .
10-17-2006 10:47 PM
Faster It certainly seems to be occurring more often the last week or so..... Admin says the fix is on the way.
10-17-2006 07:27 PM
PBzeer It's best to write your reply in something like Notepad, then copy it over to post. That way, if it's lost, you can still repaste it, instead of rewriting it. Here's the previous thread on the subject http://www.sailnet.com/forums/genera...rash-much.html
10-17-2006 07:23 PM
Pamlicotraveler Glad to know its not my browser causing the problem.
10-17-2006 07:21 PM
jswwrites happens a lot...and frustrating mostly, like sailaway says, when you've written a reply and it just goes away! Like those dropped call commercials...ARGH.
10-17-2006 06:34 PM
ceberon
Quote:
Originally Posted by PBzeer
Yes, there was an explaination given in another recent thread about it.
What thread was that? It seems to be happening pretty often.
10-17-2006 02:14 AM
sailaway21
Very Frustrating

If you're just surfing, no big deal. But you spend 20 minutes composing a reply and can't post it. I don't know how Jeff does it. Great site but this problem takes much fun out of it. Does not seem to be volume related. I'll try patience for awhile.
10-16-2006 10:30 PM
PBzeer Yes, there was an explaination given in another recent thread about it.
This thread has more than 10 replies. Click here to review the whole thread.

 
Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may post attachments
You may edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On


All times are GMT -4. The time now is 07:15 PM.

Add to My Yahoo!         
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
SEO by vBSEO 3.6.1
(c) Marine.com LLC 2000-2012

The SailNet.com store is owned and operated by a company independent of the SailNet.com forum. You are now leaving the SailNet forum. Click OK to continue or Cancel to return to the SailNet forum.