SailNet Community - Search Results

   Search Sailnet:

 forums  store  


Quick Menu
Forums           
Articles          
Galleries        
Boat Reviews  
Classifieds     
Search SailNet 
Boat Search (new)

Shop the
SailNet Store
Anchor Locker
Boatbuilding & Repair
Charts
Clothing
Electrical
Electronics
Engine
Hatches and Portlights
Interior And Galley
Maintenance
Marine Electronics
Navigation
Other Items
Plumbing and Pumps
Rigging
Safety
Sailing Hardware
Trailer & Watersports
Clearance Items

Advertise Here






Go Back   SailNet Community > Search Forums
 Not a Member? 


Showing results 1 to 2 of 2
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: salty sam
Forum: Diesel 07-10-2013
Replies: 4
Views: 325
Posted By salty sam
Re: M4-30 won't start....Help!

Thanks, I believe you may be right as it acts like the batteries are dead or really low. I'll go back and check the ground. This is the cable from the neg battery post to a bolt on the engine...
Forum: Diesel 07-10-2013
Replies: 4
Views: 325
Posted By salty sam
M4-30 won't start....Help!

This is installed in a 1970 Bristol35. Was running fine until a few days ago. When I push the glow plug and start button, it makes a single click. Subsequent attempts may or may not be rewarded...
Showing results 1 to 2 of 2

 

All times are GMT -4. The time now is 11:46 AM.

Add to My Yahoo!         
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
SEO by vBSEO 3.6.1
(c) Marine.com LLC 2000-2012

The SailNet.com store is owned and operated by a company independent of the SailNet.com forum. You are now leaving the SailNet forum. Click OK to continue or Cancel to return to the SailNet forum.