SailNet Community - Search Results

   Search Sailnet:

 forums  store  


Quick Menu
Forums           
Articles          
Galleries        
Boat Reviews  
Classifieds     
Search SailNet 
Boat Search (new)

Shop the
SailNet Store
Anchor Locker
Boatbuilding & Repair
Charts
Clothing
Electrical
Electronics
Engine
Hatches and Portlights
Interior And Galley
Maintenance
Marine Electronics
Navigation
Other Items
Plumbing and Pumps
Rigging
Safety
Sailing Hardware
Trailer & Watersports
Clearance Items

Advertise Here






Go Back   SailNet Community > Search Forums
 Not a Member? 


Showing results 1 to 25 of 57
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: andantesail
Forum: Pacific Seacraft 02-17-2011
Replies: 6
Views: 1,941
Posted By andantesail
Oceangirl. I'm having my dodger & bimini redone...

Oceangirl. I'm having my dodger & bimini redone here in Corpus. I decided not to go with a hard dodger. If you want, I'll send you the specs, put you in contact with the outfit that's making it.
Forum: Pacific Seacraft 02-17-2011
Replies: 18
Views: 2,158
Posted By andantesail
In Andante the electric pump is installed before...

In Andante the electric pump is installed before the Racor.
Forum: Pacific Seacraft 01-24-2011
Replies: 18
Views: 2,158
Posted By andantesail
Mine's a Walbro and is self-priming. The ignition...

Mine's a Walbro and is self-priming. The ignition key needs to be turned to the right, but without starting the engine. Then the Walbro runs and avoids the need to bleed the engine.
Forum: Gear & Maintenance 01-18-2011
Replies: 7
Views: 888
Posted By andantesail
Oh, and can you recommend a particular RF filter?

Oh, and can you recommend a particular RF filter?
Forum: Gear & Maintenance 01-18-2011
Replies: 7
Views: 888
Posted By andantesail
Okay thanks. So, just to be clear, I'll place...

Okay thanks. So, just to be clear, I'll place these filters in the power leads (plural means both pos. and neg., right) and I can put them in the line just ahead of the radio itself?
Forum: Gear & Maintenance 01-14-2011
Replies: 7
Views: 888
Posted By andantesail
Shortwave Radio

Hi, I've got an ICOM 600 with the diodes clipped to open up all the ham bands (have a General Class). Though an old model, it works very well unless the engine is running. With the engine running and...
Forum: Pacific Seacraft 01-04-2011
Replies: 70
Views: 10,409
Posted By andantesail
I highly recommend a folding prop. My MaxProp...

I highly recommend a folding prop. My MaxProp makes a huge difference in backing. BUT the design of the zinc is a problem because it's mounted on the butt of the prop and it dissolves at the screw...
Forum: Pacific Seacraft 01-04-2011
Replies: 7
Views: 2,127
Posted By andantesail
In the meantime, I've run across this site for...

In the meantime, I've run across this site for hard dodger and various bimini combinations. TARTAROOGA (tm) HARD DODGERS (http://www.tartarooga.com)
Forum: Pacific Seacraft 01-04-2011
Replies: 7
Views: 2,127
Posted By andantesail
Chuck, thanks. I've emailed Steve Marshall to see...

Chuck, thanks. I've emailed Steve Marshall to see what he's got.
Forum: Pacific Seacraft 01-04-2011
Replies: 7
Views: 2,127
Posted By andantesail
Chuck, thanks. I've emailed Steve Marshall to see...

Chuck, thanks. I've emailed Steve Marshall to see what he's got.
Forum: Pacific Seacraft 01-03-2011
Replies: 7
Views: 2,127
Posted By andantesail
Hard Dodger

I'm thinking of going to a hard dodger. I recall the earlier thread on this, but not sure that design's what I want, but if the dodger was actually installed, I'd sure like to hear (see) about it....
Forum: Pacific Seacraft 12-07-2010
Replies: 1
Views: 689
Posted By andantesail
Wood chips in the bilge pump exit hose

My bilge pump problem was solved when I found wood chips stuck in the exit hose at the siphon arch. These were probably left when I had someone replace the electric pump (subject of another thread)...
Forum: Gear & Maintenance 12-07-2010
Replies: 19
Views: 1,334
Posted By andantesail
Solved! Wood chips in the exit hose. I had a...

Solved! Wood chips in the exit hose. I had a reinstall of the small electric pump that will feed the racor when you turn the key on and they must have left some wood chips from the mounting board in...
Forum: Pacific Seacraft 12-05-2010
Replies: 5
Views: 587
Posted By andantesail
Sam, yes I tie mine up also, just a pain. Hoped...

Sam, yes I tie mine up also, just a pain. Hoped for a fix. Good to know I'm not the only one :)
Forum: Pacific Seacraft 12-03-2010
Replies: 28
Views: 3,622
Posted By andantesail
Thanks John. Valuable info.

Thanks John. Valuable info.
Forum: Gear & Maintenance 12-02-2010
Replies: 19
Views: 1,334
Posted By andantesail
Thanks for the ideas. Not the voltage, not the...

Thanks for the ideas. Not the voltage, not the pump, not the float switch. I've isolated it to the exit hose arrangement. That I'm going to replace since there's nothing left to try.
Forum: Pacific Seacraft 12-02-2010
Replies: 28
Views: 3,622
Posted By andantesail
Thanks Dave

Thanks Dave
Forum: Pacific Seacraft 12-02-2010
Replies: 28
Views: 3,622
Posted By andantesail
I think the rudder packing size is 3/16, does...

I think the rudder packing size is 3/16, does anybody know for sure?

Karl
Andante
Forum: Gear & Maintenance 12-01-2010
Replies: 19
Views: 1,334
Posted By andantesail
Okay, not the batteries, but I attached a...

Okay, not the batteries, but I attached a separate hose and ran it to the sink. The pump works fine, so it's the exit hose arrangement.
Forum: Gear & Maintenance 12-01-2010
Replies: 9
Views: 871
Posted By andantesail
I've got the exact same issue. Did you ever solve...

I've got the exact same issue. Did you ever solve it?
Forum: Gear & Maintenance 12-01-2010
Replies: 19
Views: 1,334
Posted By andantesail
Valve open and water hosed out, using garden hose...

Valve open and water hosed out, using garden hose from the bilge end of the exit pipe. Pump fine, have tried two (one new spare) both Rule 2000 gmp, impellers and blades on both fine. Suggestion on...
Forum: Gear & Maintenance 12-01-2010
Replies: 19
Views: 1,334
Posted By andantesail
Thanks for all the ideas. It's not the thru hull...

Thanks for all the ideas. It's not the thru hull valve, or anything to do with the pump itself because I'm using two different pumps, one of them new (my spare), both Rule 2000 gpm. Impellers and...
Forum: Gear & Maintenance 11-30-2010
Replies: 67
Views: 29,441
Posted By andantesail
Nice. BTW what's that red sail you're flying and...

Nice. BTW what's that red sail you're flying and how to you have it rigged at the mast head?
Karl
Andante
Forum: Gear & Maintenance 11-30-2010
Replies: 19
Views: 1,334
Posted By andantesail
Bilge Pump Mystery

Suddenly my bilge pump won't pump out the last few (=/- 8 inches) of water, thus leaving the float switch on. I've replaced the pump (checking polarity) the problem persists. Switched back to the...
Forum: Pacific Seacraft 11-25-2010
Replies: 5
Views: 587
Posted By andantesail
Thanks, I did two out of three. I'll retry. Karl

Thanks, I did two out of three. I'll retry.
Karl
Showing results 1 to 25 of 57

 

All times are GMT -4. The time now is 01:02 PM.

Add to My Yahoo!         
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
SEO by vBSEO 3.6.1
(c) Marine.com LLC 2000-2012

The SailNet.com store is owned and operated by a company independent of the SailNet.com forum. You are now leaving the SailNet forum. Click OK to continue or Cancel to return to the SailNet forum.