SailNet Community - Search Results

   Search Sailnet:

 forums  store  


Quick Menu
Forums           
Articles          
Galleries        
Boat Reviews  
Classifieds     
Search SailNet 
Boat Search (new)

Shop the
SailNet Store
Anchor Locker
Boatbuilding & Repair
Charts
Clothing
Electrical
Electronics
Engine
Hatches and Portlights
Interior And Galley
Maintenance
Marine Electronics
Navigation
Other Items
Plumbing and Pumps
Rigging
Safety
Sailing Hardware
Trailer & Watersports
Clearance Items

Advertise Here






Go Back   SailNet Community > Search Forums
 Not a Member? 


Showing results 1 to 2 of 2
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: Bownut
Forum: Electronics 06-18-2011
Replies: 43
Views: 14,737
Posted By Bownut
DrB, I am having the same exact problem as you,...

DrB,
I am having the same exact problem as you, the thing worked in January for the seatrail so I believe the unit is probably ok but who knows. I have undone all connections, lubed everything with...
Forum: Electronics 06-18-2011
Replies: 7
Views: 1,306
Posted By Bownut
Mine was doing that recently, I completely...

Mine was doing that recently, I completely disconnected the unit and made up a power supply cable about 2 feet long to connect the head directly to the battery. Once it cycled I was able to put it...
Showing results 1 to 2 of 2

 

All times are GMT -4. The time now is 02:56 PM.

Add to My Yahoo!         
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
SEO by vBSEO 3.6.1
(c) Marine.com LLC 2000-2012

The SailNet.com store is owned and operated by a company independent of the SailNet.com forum. You are now leaving the SailNet forum. Click OK to continue or Cancel to return to the SailNet forum.