SailNet Community - Search Results

   Search Sailnet:

 forums  store  


Quick Menu
Forums           
Articles          
Galleries        
Boat Reviews  
Classifieds     
Search SailNet 
Boat Search (new)

Shop the
SailNet Store
Anchor Locker
Boatbuilding & Repair
Charts
Clothing
Electrical
Electronics
Engine
Hatches and Portlights
Interior And Galley
Maintenance
Marine Electronics
Navigation
Other Items
Plumbing and Pumps
Rigging
Safety
Sailing Hardware
Trailer & Watersports
Clearance Items

Advertise Here






Go Back   SailNet Community > Search Forums
 Not a Member? 


Showing results 1 to 5 of 5
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: kyoufu
Forum: Gear & Maintenance 07-03-2008
Replies: 13
Views: 1,435
Posted By kyoufu
75R20: Short of a wiring schematic I'm not...

75R20:

Short of a wiring schematic I'm not really sure how to trace it any farther than the big wiring harness that plugs into the engine. I ran it straight from that wiring harness to the...
Forum: Gear & Maintenance 07-03-2008
Replies: 13
Views: 1,435
Posted By kyoufu
I tried disconnecting the alternator, I found the...

I tried disconnecting the alternator, I found the purple wire going to the alternator and disconnected that. Doing this had no effect. So I then disconnected the red wire going to the alternator...
Forum: Gear & Maintenance 07-03-2008
Replies: 13
Views: 1,435
Posted By kyoufu
Hrmm, well I tried splicing in a wire as near to...

Hrmm, well I tried splicing in a wire as near to the engine as I could and ran it directly to the ignition, and it still heats up (and still doesnt start). So there is no short on the wire itself,...
Forum: Gear & Maintenance 07-03-2008
Replies: 13
Views: 1,435
Posted By kyoufu
When the key is in "Accessory on" position, the...

When the key is in "Accessory on" position, the wire has 12 volts on it, but it does not heat up. Only when the engine is trying to crank. Since I can't start the boat I don't know if it heats up...
Forum: Gear & Maintenance 07-03-2008
Replies: 13
Views: 1,435
Posted By kyoufu
Ignition Problem..

I am having problems with the boat. Each time I take it to a mechanic, it seems to come back with a new problem so I'd like to see if I can fix this myself.

The boat is a 1996 21' Wellcraft with a...
Showing results 1 to 5 of 5

 

All times are GMT -4. The time now is 01:40 AM.

Add to My Yahoo!         
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
SEO by vBSEO 3.6.1
(c) Marine.com LLC 2000-2012

The SailNet.com store is owned and operated by a company independent of the SailNet.com forum. You are now leaving the SailNet forum. Click OK to continue or Cancel to return to the SailNet forum.