SailNet Community - Search Results

   Search Sailnet:

 forums  store  


Quick Menu
Forums           
Articles          
Galleries        
Boat Reviews  
Classifieds     
Search SailNet 
Boat Search (new)

Shop the
SailNet Store
Anchor Locker
Boatbuilding & Repair
Charts
Clothing
Electrical
Electronics
Engine
Hatches and Portlights
Interior And Galley
Maintenance
Marine Electronics
Navigation
Other Items
Plumbing and Pumps
Rigging
Safety
Sailing Hardware
Trailer & Watersports
Clearance Items

Advertise Here






Go Back   SailNet Community > Search Forums
 Not a Member? 


Showing results 1 to 7 of 7
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: joehixon
Forum: Gear & Maintenance 06-10-2013
Replies: 23
Views: 1,388
Posted By joehixon
Re: Wizards, put on your hats...

Whoop whoop!, Fixed it. it was in fact poor contact / resistance. With glasses and a bright light, the voltage in that line was 10.5, and it did drop to 0 under load. (see recommendations above.) ...
Forum: Gear & Maintenance 06-10-2013
Replies: 23
Views: 1,388
Posted By joehixon
Re: Wizards, put on your hats...

Could it be a ground fault (leak?) I have newly installed bilge pumps ( which don't work very well.) Would a leak to ground in the bilge drop the current in the line sufficiently so that the pump...
Forum: Gear & Maintenance 06-10-2013
Replies: 23
Views: 1,388
Posted By joehixon
Re: Wizards, put on your hats...

The batteries start my Perkin 4108, it should drive a 5 amp pump.

The problem occurred at the same time the feed hose from the tank let loose. Spouse was filling the tank with a hose and it may...
Forum: Gear & Maintenance 06-09-2013
Replies: 23
Views: 1,388
Posted By joehixon
Re: Wizards, put on your hats...

I did not check the polarity. I'll try that next.
Forum: Gear & Maintenance 06-09-2013
Replies: 23
Views: 1,388
Posted By joehixon
Re: Wizards, put on your hats...

No is the short answer. I just quick-hooked up the wires with a wire nut. At home with the charger, I just clipped the charger clips to the pump wires.
Forum: Gear & Maintenance 06-09-2013
Replies: 23
Views: 1,388
Posted By joehixon
Wizards, put on your hats...

I don't get it. It's all FM to me.

The water pressure pump quit working. I took it home to help myself order a new one. At home I connected it to my battery charger and it worked. Hmmmn. I...
Forum: Other Brands 01-17-2012
Replies: 17
Views: 4,369
Posted By joehixon
Let me start out by saying, "Boy am I glad I...

Let me start out by saying, "Boy am I glad I found you folks."

My SO (significant other) and I bought a Yorktown 33 from Boat Angel on ebay. Paid about $0.21/pound for her. As you can imagine...
Showing results 1 to 7 of 7

 

All times are GMT -4. The time now is 07:09 PM.

Add to My Yahoo!         
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
SEO by vBSEO 3.6.1
(c) Marine.com LLC 2000-2012

The SailNet.com store is owned and operated by a company independent of the SailNet.com forum. You are now leaving the SailNet forum. Click OK to continue or Cancel to return to the SailNet forum.